Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- سی و سومین جشنواره موسیقی فجر در شب پایانی کنسرت های خود با اجرای گروه همنوازان دلگشا و امید نعمتی ساعات خاطره انگیزی برای مخاطبان رقم زد.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، سی و سومین جشنواره موسیقی فجر در شب پایانی کنسرت های خود با اجرای گروه همنوازان دلگشا و امید نعمتی ساعات خاطره انگیزی برای مخاطبان رقم زد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



شب گذشته آخرین اجرای سی و سومین جشنواره موسیقی فجر با کنسرت امید نعمتی و گروهش در سالن ایرانیان برگزار شد.

 در کنسرت شب گذشته بیشتر قطعات آلبوم "حرمان" اجرا شد.


ابتدای کنسرت دکلمه‌ای در ستایش پروردگار پخش شد. بعد از آن پیانو و تصویر ستارگان و کهکشان ها روی ال سی دی آمد تا حس آرامش را به حضار منتقل کند. همه متحیر به روی استیج خیره شده بودند.

قطعه "فراموشی" پایان موزیک بی کلام و آغازگر اجرای نعمتی بود. این اجرای شنیدنی همه را برای یک کنسرت جذاب و متفاوت آماده کرد.

سپس تصاویری قدیمی و اجرای شعری قدیمی، دوباره فضای کنسرت را آرام کرد. آهنگ بعدی با ریتمی احساسی آغاز شد و آرام آرام ریتم غمگین به خود گرفت. این قطعه "حرمان" نام داشت و برای آلبوم "حرمان" بود که به تازگی منتشر شده است.

پس از آن نعمتی از گروه پالت تشکر کرد، از سختی های آماده کردن آلبومش گفت و مدعی شد که سختی زیادی برای حضور روی استیج کشیده است. همچنین نعمتی از گروه "چارتار" به دلیل حضورشان در این کنسرت تشکر کرد.


"دوردست ترین" دومین قطعه ای بود که از آلبوم "حرمان" اجرا شد.

قطعه سوم با ریتمی مشابه قطعه های قبلی اجرا شد. این آهنگ که با هم آوایی سه بانو اجرا شد، "می سپارمت به باد" نام داشت.

"به دیدارم بیا هر شب"(یاد مهتابی) دیگر قطعه ای بود که با ترکیب ساز های سنتی و مدرن، ترکیبی ترین قطعه کنسرت نعمتی را تشکیل داد. گیتار الکتریک، گیتار بیس و ویولن بیشترین نقش را در همراهی نعمتی برای اجرای این قطعه داشتند.

"پریشانی" قطعه دیگری بود که با صدای بی نظیر نعمتی و نوازندگی نیما رمضانی در گیتار الکتریک به خوبی اجرا شد.

در دو قطعه بعدی باز هم، همنوایی بانوان در کنار نعمتی "مجنون خیابانی" و "بازگشت" را به گوش حضار رساند.

پس از اجرای این دو موزیک، نعمتی داستان آرش کمانگیر را بازگو کرد و اعلام کرد که قطعه بعدی را شخص دیگری اجرا می کند.

سپس یک نوازنده با لباس محلی سیستانی به روی استیج آمد و شروع به سه تار نوازی کرد.


پس از چند دقیقه مرد سیستانی، اشعاری با زبان بلوچی خواند. بعد از اجرای طولانی بلوچی، نعمتی روی صحنه آمد و قطعه "آرش" را اجرا کرد. قطعه ای که سلحشوری آرش کمانگیر را بیان می کرد.

سپس نعمتی از تک تک نوازندگانش تشکر کرد و قطعه "حرمان" را برای دومین بار اجرا کرد. در پایان همه نوازندگان همراه با نعمتی از حضار تشکر کردند.

به این ترتیب آخرین میزبانی سالن ایرانیان از مخاطبان موسیقی هم انجام شد و کنسرت امید نعمتی با 10 قطعه به پایان رسید.

 
همنوازان دلگشا

گروه همنوازان دلگشا به سرپرستی سیامک جهانگیری و خوانندگی حسین علیشاپور در آخرین روز از اجراهای جشنواره موسیقی فجر روی صحنه آمد.

گروه همنوازان دلگشا که از فعالان موسیقی کلاسیک ایرانی است در این کنسرت در دو بخش برنامه‌ خود را اجرا کرد. در بخش اول، گروه به اجرای قطعات سازی در دستگاه همایون پرداخت.

در ابتدا مقدمه‌ای در دستگاه همایون به صورت گروهی اجرا شد و پس از پایانِ مقدمه نوبت به تک‌نوازی هر یک از اعضای گروه رسید. ابتدا نوازنده‌ سنتور در فضای درآمد کوتاه جملاتی را به صورت بداهه نواخت و نی در این فضا به تفصیل بداهه‌پردازی کرد.

در ادامه عود و سپس تار در محدوده‌ درآمد به اجرا پرداختند و با پایان تک‌نوازیِ اعضا نوبت به اجرای قطعه‌ ضربی تندی رسید که به زیبایی تمام توسط گروه اجرا شد و با اجرای این قطعه‌ ضربی بخش اول اجرا پایان یافت. این بخش در حقیقت بخش سازیِ آلبوم "ترنمی برای صبح" با آهنگ‌سازی سیامک جهانگیری بود که از سوی مؤسسه‌ ساز آواز با صدای امیر مردانه منتشر شده است.

در بخش دوم، حسین علیشاپور به گروه پیوست تا در آواز ابوعطا و در ادامه آواز دشتی به اجرای برنامه بپردازند. ابتدا پیش‌درآمدی در آواز ابوعطا به صورت گروهی نواخته شد و پس از آن نوازنده نی به زیبایی درآمدی در آواز ابوعطا اجرا کرد و ساز و آوازی در این بخش ارائه شد.

سپس قطعه‌ ضربیِ زیبایی توسط گروه نواخته شد. در ادامه نوازنده‌ تار به تک‌نوازی پرداخت و به گوشه‌ حجاز رفت تا گروه برای اجرای یک قطعه‌ ضربی دیگر در فضای گوشه‌ حجاز آماده شود. ضربی حجاز پس از لحظاتی پایه‌ای برای اجرای ساز و آواز در این مُد شد. نوازنده‌ عود نیز در این بخش آواز را به زیبایی همراهی کرد.

 پس از خاتمه‌ قطعه‌ ضربی و آواز، نوازنده‌ سنتور در حجاز بداهه‌نوازی کرد و در ادامه به آواز دشتی و کرد بیات رفت و ساز و آواز در این مُد ادامه پیدا کرد. گروه پس از خاتمه‌ ساز و آواز، تصنیف زیبا و آرامی در این بخش نواخت. تکنوازی عود، اجرای چهارمضراب به‌صورت گروهی، بداهه‌نوازی کمانچه و اجرای ساز و آواز در گوشه خسرو و شیرین و فرود به درآمد، و نیز اجرای تصنیف به صورت گروهی از دیگر بخش‌های این برنامه بود که به زیبایی تمام توسط گروه ارائه شد. این بخش نیز در حقیقت اجرای آلبوم "تنها" با آهنگسازی سیامک جهانگیری بود که با صدای حسین علیشاپور منتشر شده است.

اعضای گروه در این اجرا عبارت بودند از: سیامک جهانگیری "سرپرست و نی"، حسین علیشاپور "آواز"، سامر حبیبی "کمانچه"، حمید خوانساری "عود"، علی‌اصغر عربشاهی "تار"، پویان عطایی "سنتور"، وحید فتایی "تمبک".


در این اجرا در جمع حاضرین حمیدرضا نوربخش، فرزاد طالبی، علی بوستان، امیر مردانه، امیر شریفی، مهدی امامی، رضا مازندرانی، سعید نایب‌محمدی، پوریا اخواص، و...حضور داشتند و به تماشای برنامه نشستند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۹۸۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سامان احتشامی در تهران کنسرت برگزار می‌کند

سامان احتشامی آهنگساز و نوازنده پیانو با اعلام این خبر اظهارداشت: هم اکنون در تدارک و برنامه‌ریزی برای برگزاری کنسرت هستیم که قرار است به همراه عمران فروزش در تالار رودکی به اجرای برنامه بپردازیم.

وی گفت: این کنسرت چهارشنبه- ۱۹ اردیبهشت‌ماه- ساعت ۲۱ در تالار رودکی برگزار می‌شود که به مدت زمان ۱۰ دقیقه تمامی بلیت‌های این کنسرت فروش رفت، در نتیجه به دلیل استقبال مخاطبان تصمیم گرفتیم این کنسرت را تمدید کنیم.

احتشامی افزود: این کنسرت برای ۲۰ و ۲۱ اردیبهشت تمدید شده است و ساعت ۲۱ در هر دو روز به دیدار مخاطبان می‌رویم.

این آهنگساز و نوازنده پیانو بیان کرد: در این کنسرت‌ها قطعاتی از همایون خرم و یوهان باخ برای مخاطبان اجرا می‌شود. بخشی از این کنسرت‌ها به اجرای قطعاتی از آثار خودم اختصاص دارد. مدیر برنامه‌های این اجرا راز مازندرانی است و این کنسرت‌ها با همراهی بنیاد رودکی برگزار می‌شود.

سامان احتشامی موسیقیدان، آهنگساز و نوازنده پیانو متولد یکم اردیبهشت ۱۳۵۷ است. وی از طریق همکاری با جواد معروفی، محمد سریر و اسماعیل امین موید با ساز پیانو وارد دنیای موسیقی شد و سال ۱۳۷۱ با انتشار آلبوم «باغ به باغ» فعالیت رسمی خود را آغاز کرد.

احتشامی سال ۱۳۶۸ موفق شد دیپلم افتخار جشنواره موسیقی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان را دریافت کند. وی طی سال‌های ۱۳۷۰ تا ۱۳۷۴ با کسب مقام اول در پیانوی کلاسیک و ایرانی برنده لوح زرین و لوح تقدیر جشنواره موسیقی فجر و در سال ۱۳۸۲ نیز برگزیده همین جشنواره شد.

احتشامی و فروزش پیش از این نیز در آلبوم‌ها و کنسرت‌های مختلفی از جمله آلبوم «باغ رویاها» همکاری داشتند. آخرین کنسرت مشترک این هنرمندان اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۹۹ در شرایط شیوع کرونا به صورت آنلاین در تالار وحدت برگزار شد.

دیگر خبرها

  • اجراهای متنوع گروه‌های موسیقی محیطی در خانه هنرمندان ایران
  • کنسرت سامان احتشامی دو شب دیگر تمدید شد/ پنج شب اجرا در تالار رودکی
  • اجرای عمومی تئاتر‌های جشنواره رضوی گامی موثر است/ ماجرای عشقی عجیب
  • اجرای عمومی تئاترهای جشنواره رضوی گامی موثر است/ ماجرای عشقی عجیب
  • خواننده اصلی یکی از عاشقانه‌ترین ترانه‌های ایران پیدا شد + فیلم
  • تجلیل از مقام معلم در اجرای دوقلوی آواز ایران در اصفهان
  • شب نغمه‌های اذان ایرانی روی صحنه می‌رود
  • سالن کنسرت در ملایر ساخته می شود
  • سامان احتشامی در تهران کنسرت برگزار می‌کند
  • خواننده تیتراژ «رستگاری» کنسرت می‌دهد/ انتشار چند تک آهنگ عاشقانه