Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-03@10:50:28 GMT

هنرمندان موسیقی چگونه با کرونا مبارزه می‌کنند؟

تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۴۰۵۶۴

هنرمندان موسیقی چگونه با کرونا مبارزه می‌کنند؟

در چنین شرایطی کاربران فضای مجازی بیش از هر زمان دیگر فعال شده‌اند؛ به نحوی که برخی از هنرمندان حتی کنسرت‌ها و نمایشگاه‌های خود را به صورت آن‌لاین برگزار می‌کنند. دعوت به چالش لبخند، خانه‌نشینی، رعایت بهداشت، ساختن شوخی‌هایی با کرونا و ... محتوای دیگری است که این روزها در شبکه‌های اجتماعی رد و بدل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بین برخی از هنرمندان با ذکر نکات مختلف درباره بیماری و یا ارائه یک کار هنری، سعی در ایجاد آرامش و فضایی بدون استرس در بین مردم دارند.

فریدون شهبازیان: لطفا با ماسک بخندید نه با لمینت دندان

نخستین پست این هنرمند درباره کرونا به نهم اسفند بازمی‌گردد؛ ویدیویی سرعت پخش شدن کرونا ویروس را توضیح می‌دهد. در این فیلم مدرسه‌ای نشان داده می‌شود که روی دستان دو نفر از دانش‌آموزان پودری نامرئی می‌زنند اما تنها با گذشت یک ساعت، این پودر روی دستان همه شاگردان کلاس و پس از مدتی روی صورت‌هایشان است. در این ویدیو به افراد توصیه می‌شود که صورتتان را لمس نکنید و دست‌هایتان را به مدت ۲۰ ثانیه بشورید.

شهبازیان همچنین در همان روز ویدیویی از دانیال خیرخواه ـ چهره اینستاگرامی ـ به اشتراک گذاشت که خیرخواه در آن نحوه صحیح شستن دست‌ها را به بیان رهبر ارکستر سمفونیک نشان می‌داد.

او همچنین ۱۲ اسفند پست دیگری را از زنی در حال ضد عفونی عابربانک به اشتراک گذاشت. او در کپشن این پست نوشته است: «اونایی که به مردم لرستان تهمت بی‌فرهنگی می‌زنید، ببینید و خجالت بکشید. مادر لرستانی که نیمه شب عابربانک‌های سطح شهر خرم‌آباد را با مواد مخصوص ضدعفونی می‌کند.»

شهبازیان در یکی از استوری‌های خود به چالش خنده نیز عکس‌والعمل نشان داده و نوشته: «چالش خنده؟! شما همیشه به رنج و درد مردم خنده تحویل دادید. لطفا با ماسک بخندید نه با لمینت دندان»

سالار عقیلی:‌ در این روزها یشتر نیاز به دوست داشتن یکدیگر داریم

سالار عقیلی در ابتدا در ۵ اسفند پستی را درباره لغو کنسرت خود به دلیل شیوع بیماری کرونا منتشر کرد و در آن ویدیو خواستار سلامتی برای مردم شد.

روز بعد ویدیوی دیگری از یک پاساژ خرید منتشر کرد که پیش از ورود افراد تب آنها چک می‌شد. او در این ویدیو اظهار کرد که «این ویدیو را گذاشتم تا بقیه نیز تشویق شوند و در مکان‌های عمومی این روند را در پیش بگیرند؛ چراکه کار بسیار پسندیده‌ و برای سلامتی مردم است. امیدوارم این کار در دیگر پاساژهای خرید نیز صورت بگیرد.»

عقیلی ۱۱ اسفند نیز ویدیویی از خود در حال خواندن یک آهنگ و نواختن پیانو برای پرستاران و پزشکان منتشر کرد که در آن می‌گوید: «به غیر از خدمتی بی‌مرز، سرودی تازه بر لب نیست، دلیل هم‌صدا بودن، نژاد و رنگ و مذهب نیست.»

او در زیر این پست نوشته است: «تقدیم به همه پرستاران و پزشکان عزیز و محترمی که در این مدت از جان خود گذشتند، برای نجات جان هموطنان عزیزمان. به امید اینکه همگی دست به دست همدیگر این ویروس را شکست دهیم. درود بر یکایک خوبان و مهربانانی که با همراهی‌شان باعث دلگرمی و ادامه مسیرم می‌شوند. در این روزهایی که ما بیشتر نیاز به دوست داشتن یکدیگر داریم، برایتان آرزوی تندرستی می‌کنم. شادمانه زندگی کنیم.»

پرواز همای : مردم نترسند و بهداشت را رعایت کنند

سعید جعفرزاده در سوم اسفند ویدیویی را در صفحه اینستاگرام خود منتشر کرد و گفت: «به منظور پیشگری از ابتلا به بیماری کرونا، فعلا کلیه کنسرت‌ها تا یک هفته لغو شده است. او مردم را به چالش پیشگیری قبل از درمان دعوت کرد و از آنها خواست که از خود ویدیو گرفته، در اینستاگرام گذاشته و دوستانشان را نیز به این چالش دعوت کنند.»

او همچنین ویدیویی دیگر از زبان ویروس کرونا منتشر کرد. در این ویدیو این ویروس خود را با آنفولازا مقایسه کرد و گفت که آنفولانزا خطرناک‌تر است. همچنین از مردم خواست که نترسند و با رعایت بهداشت جلوی ابتلا به این بیماری را بگیرند.

محمد معتمدی:‌ باور دارم جوانه‌های امید دوباره به کشور ما باز می‌گردد

محمد معتمدی، خواننده در مصاحبه با خبرگزاری مهر گفته است: «من باور دارم که درخت‌ها دوباره شکوفه خواهند زد و همه ما دوباره صدای بلبلان بهاری را می‌شنویم و شاهد شکفته شدن گل‌هایی از جنس بهار خواهیم بود که حال همه ما را با طراوتشان خوب می‌کند. من همچنان در این روزهای سخت بر این باورم که امید و جوانه‌های امید خیلی زود دوباره به کشور ما باز می‌گردد.»

این خواننده همچنین بیان کرده است: «مسئله‌ای که به اعتقاد من بسیار مهم است، عملکرد ما در این روزهاست که چقدر بتوانیم به یکدیگر امید به زندگی و امیدواری انتقال دهیم. ما باید تمام تلاشمان را بکنیم تا به سهم خودمان انتقال‌دهنده نشاط و انگیزه باشیم. در عین حال همه می‌دانیم که سخت‌ترین بیماری‌ها حتی آن دسته از بیماری‌هایی که برای آن‌ها درمانی متصور نیست فقط با یک وسیله و با یک سلاح به نام «امید و انگیزه و نشاط» درمان می‌شود. حتی ما دیده‌ایم که از سوی دیگر ساده‌ترین بیماری‌ها با پذیرفتن یأس و ناامیدی تبدیل به فاجعه می‌شود. در این شرایط حتی اگر مسئله‌ای به نام بیماری هم وجود نداشته باشد، همین موضوع یأس و نا امیدی خود به تنهایی کشنده است.»

لوریس چکناواریان : به امید گذر از روزهای سخت

چکناواریان ، رهبر ارکستر و آهنگساز نیز ۱۱ اسفند ویدئویی از اجرای قطعه «بنی آدم اعضای یک پیکرند» در تالار وحدت به رهبری خودش با همراهی گروه کُر به اشتراک گذاشته و زیر این پست نوشته است: «با آرزوی بهبودی و سلامتی همه بیماران و به امید گذر از روزهای سخت، شادمانی مردم و بازگشت سلامتی کامل به میهن عزیزمان.»

میلاد عمرانلو و شرکت در چالش لبخند

عمرانلو، رهبر ارکستر نیز با انتشار عکسی در استوری اینستاگرام خود در چالش لبخند که برای مقابله با حال بد روزهای اخیر تشکیل شده، شرکت کرده است.

بنیامین بهادری و برگزاری کنسرت آن‌لاین

بنیامین بهادری، خواننده حوزه پاپ پس از لغو کنسرت خود به دلیل شیوع ویروس کرونا اقدام به برگزاری کنسرت آن‌لاین کرد.

کنسرت لغوشده بنیامین بهادری که پیش‌تر قرار بود ششم اسفند در سالن ۱۵۰۰نفری برج میلاد و در دو سانس برگزار شود، ششم اسفند در بخش زنده (لایو) صفحه اینستاگرام این خواننده برگزار شد. کنسرت مجازی بنیامین بهادری از ساعت ۲۰:۳۰ آغاز شد و در ۲۱:۴۰ پایان یافت.

رضا صادقی: از این روزهای تلخ هم رد می‌شیم

رضا صادقی، ششم اسفند پستی را با هشتگ «ما با همیم شکستش می‌دیم» منتشر کرد. او در کپشن این پست نوشته است: «به هم روحیه می‌دیم و هم و راهنمایی می‌کنیم، رعایت می‌کنیم، حمایت می‌کنیم، رفاقت می‌کنیم و از این روزهای تلخ هم رد می‌شیم. ما تاریخ با هم بودنمون خیلی ریشه داره...».

او در روز هفتم اسفند، پست دیگری فرزند خود در حال خواندن ترانه‌ای به زبان فرانسوی منتشر کرد و در زیر این پست نوشت:« این روزا هر خونه‌ای بحث و نگرانی از کرونا است، بچه‌ها قدرت تحلیل ندارن، لطفا اونا رو از این بحث‌ها با هر بازی و رفتاری که می‌دونید، دور کنید. بچه‌ها امانت هستن؛ هم جسمشون و هم روحشون باید آروم باشه.»

بهنام بانی : امیدوارم «قرص قمر» کمی حالتان را خوب کند

بهنام بانی نیز ۱۱ اسفند ترانه‌ای شاد از خود در قالب یک ویدیو منتشر کرده و در کپشن آن نوشته است: «امیدوارم که تو این شرایط گوش دادن به موزیک «قرص قمر» یه مقدار حتی کوچیک حالتونو خوب کنه و دلتونو شاد. انشاالله که هر چه زودتر تموم بشه این شرایط و تن همه سالم باشه. ممنونم از ویدیوهایی که می‌سازید و می‌فرستید. خسته نباشید می‌گم به همه پرستارها و پزشکان و همه کسانی که با جون و دل دارن برای ریشه کن کردن این ویروس زحمت می‌کشند.»

محسن ابراهیم‌زاده و تشکر از کادر درمانی

محسن ابراهیم‌زاده، خواننده پاپ، ۱۰ اسفند در ویدیویی از پرستاران و پزشکان که برای مقابله با این بیماری تلاش می‌کنند تشکر کرده است.

۵۷۵۷

کد خبر 1360381

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: موسیقی پاپ موسیقی سنتی موسیقی کلاسیک لوریس چکناواریان محمد معتمدی رضا صادقی پست نوشته بنیامین بهادری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۴۰۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موی روی لاله گوش نشانه چیست؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، حضور موی گوش یا موی درون گوش را نباید به آسانی نادیده گرفت. اگر چشمان پنجره‌های روح هستند، گوش‌ها پنجره‌هایی به سمت قلب محسوب می‌شوند. به همین دلیل، ما در بخش سلامت می‌خواهیم به شما بگوییم که حضور موی گوش شما می‌تواند به عنوان یک هشدار جدی درباره سلامتی شما باشد. به گفته علم، موهای درون مجرای گوش، مانند یک باغ کوچک پر از موهای سیاه، یک نشانه شایع برای حمله قلبی است.

بیشتر بخوانید: چگونه تشخیص دهیم ریزش مو داریم؟

در سال ۱۹۷۳ دکتر ساندرز تی. فرانک و تیم تحقیقاتی اش پژوهشی را در ژورنال پزشکی نیو اینگلند منتشر کردند که مدعی بودند چین و چروک مورب نرمه‌ی گوش، که بعداً به نام "علامت فرانک" شناخته شد، می‌تواند نشان‌دهنده‌ی وجود بیماری سرخرگ‌های قلبی (سی اِی دی) باشد.

سی اِی دی یک مشکل گرفتگی عروق است که در آن پلاک‌های مومی درون رگ‌ها جمع می‌شوند و با نام تصلب شرایین نیز شناخته می‌شود. هنوز هم نمی‌دانیم چگونه این ایده به ذهن این پزشکان رسید، اما پژوهش‌های بعدی نیز نشان داده‌اند که علامت فرانک می‌تواند نشان دهنده‌ی بیماری‌های قلبی و عروقی دیگری نیز باشد.

گروهی از پزشکان که به این ارتباط غیب‌گویانه بین گوش و قلب معتقد شده بودند، برای پیدا کردن پاسخ به این پرسش که آیا موی داخل مجرای گوش می‌تواند نشانگر بیماری سرخرگ‌های قلبی باشد، با متخصصان پوست همکاری کردند.

در سال ۱۹۸۴، مطلبی در ژورنال پزشکی نیواینگلند منتشر شد که در آن ادعا شده بود وجود چین و چروک مورب نرمه گوش، که علامت فرانک نامیده می‌شود، می‌تواند نشانگر بیماری سرخرگ‌های قلبی باشد. در این مطالعه که بر روی ۴۳ مرد و ۲۰ زن صورت گرفته بود، ۹۰ درصد از شرکت کنندگانی که این علامت را داشتند، نارسایی قلبی را تجربه کرده بودند.

در گذشته، برخی پزشکان از جمله ریچارد اف. واگنر از دانشکده پزشکی دانشگاه بوستون، باور داشتند که بالا بودن سطح هورمون آندروژن در بدن به دلیل افزایش تولید سلول‌های قرمز خون، می‌تواند منجر به ایجاد لخته در عروق شود.

در سال ۱۹۹۱، پژوهش دیگری نیز در ژورنال قلب انگلستان منتشر شد که بیان می‌کرد در بین ۶۰۲ بیمار مرد مبتلا به سی‌ای دی و ۳۰۰ مرد سالم، وجود چین و چروک مورب نرمه‌ی گوش با افزایش ریسک بروز سی‌ای دی مرتبط است.

همچنین در سال ۱۹۹۲، یک پژوهش دیگر نیز در ژورنال قلب آمریکا منتشر شد که نتایج مشابهی را تأیید کرد. این پژوهش‌ها به معنای قطعی وجود رابطه‌ی میان چین نرمه‌ی گوش و موی گوش با بروز سی‌ای دی نیستند، اما این نتایج باعث شدند که این موضوع مورد توجه پزشکان و پژوهشگران قرار گیرد.

مطابق با یافته‌های ادستون ای، چین نرمه‌ی گوش و موی گوش با بیماری سی‌ای دی در مردان و زنان به شدت مرتبط است. همچنین چین نرمه‌ی گوش با مرگ ناگهانی قلبی (اس سی دی) در مردان مرتبط است. همچنین، بیماران جوان‌تر باعث بالا رفتن ارزش اخباری مثبت می‌شوند.

در پژوهش ای، ۵۲۰ کالبدشکافی مورد بررسی قرار گرفته بود و برخی ویژگی‌های بدنی مانند بی ام آی، وزن طحال، ضخامت چربی شکمی و شش ویژگی دیگر نیز ارزیابی شده بودند. این مقاله در نسخه‌ی ماه ژوئن ۲۰۰۶ ژورنال امریکایی آسیب شناسی پزشکی قانونی منتشر شده بود.

حرف آخر: هر مویی روی لاله گوش علامت بیماری نیست

هنوز دلایل دقیق ارتباط بین موی گوش و حمله‌ی قلبی مشخص نیست. برخی افراد معتقدند که مصرف مکمل‌های تستوسترون ممکن است در این ارتباط نقش داشته باشد، در حالی که دیگران فکر می‌کنند که افزایش وزن و چاقی باعث افزایش خطر حمله قلبی می‌شود. با این حال، هیچ کس نمی‌تواند موی داخل گوش را به طور مستقیم به عنوان عاملی برای این ارتباط مرتبط با حمله‌ی قلبی معرفی کند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229231 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • هنرمند پرآوزاه موسیقی خراسان شمالی درگذشت
  • مبارزه شیمیایی با آفات مزارع گندم و جو مازندران
  • تعامل هنرمندان استان یزد با شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر
  • موی روی لاله گوش نشانه چیست؟
  • تصاویر جدید جاستین بیبر که طرفدارانش را نگران کرد + عکس
  • یادمان دهمین سالروز کوچ قلندر موسیقی ایران در گرگان برگزار شد
  • ۱۵۴ هزار هکتار مزارع گندم و جو مازندران مبارزه شیمیایی شد
  • واکنش زهره حمیدی به ویدئوی منتشر شده از او روی تخت بیمارستان | برای ۳ ماه قبل است، به سرطان مبتلا شده‌ام اما ...
  • تمرینات ورزشی برای مبارزه با کبد چرب
  • قطعه‌ای مسحور کننده از ویولن‌نوازی استاد نصرالله شیرین آبادی + ویدئو