Web Analytics Made Easy - Statcounter

«پیروز ارجمند» اجرای کنسرت های زنده در فضای مجازی را مورد تقدیر قرار داد و از ذکر نمونه هایی مشابه در ایتالیا و اسپانیا با عنوان کنسرت های بالکنی یاد کرد.

به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون خبرگزاری فارس، پیروز ارجمند ضمن ارتباط زنده تلفنی با برنامه «تقاطع فرهنگ» از شبکه رادیویی گفت وگو در رابطه با پخش زنده کنسرت های موسیقی در ایام شیوع کرونا گفت: امید در بحران بیش از گذشته ایجاد می شود نسبت به زمانی که انسان در رفاه و صلح به سر می برد!

وی افزود: امروز در دوره ای تاریخی به سر می بریم و همواره زیبایی ها را شاهد بودیم و امروز رخدادی که کرونا برای فرهنگ و موسیقی پدید آورده، زیبا و منحصر به فرد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ارجمند با بیان اینکه همواره شاهد برخوردهایی از این دست از سوی هنرمندان موسیقی با بحران های مختلف در کشور بوده ایم، گفت:این روند را به طور خاص در دوران مشروطیت تجربه کردیم که تعدادی از موسیقی دانان از جمله عارف قزوینی، درویش خان و... کنسرت های عام المنفعه برگزار می کردند.

وی یادآور شد:بعدها در زمان انقلاب موسیقی حماسی را تجربه کردیم و در دوره دفاع مقدس نیز نمونه هایی از این موسیقی را داشتیم.

ارجمند شکل کنونی کنسرت های برخط را نمونه ای از موسیقی بحران نامید و افزود: انسان امروز دچار بحران شده و ما همچون همیشه بر این باوریم که هنر هیچگاه تمامی ندارد و هنرمندان هیچگاه بازنشستگی ندارند.

وی به رادیو گفت وگو گفت: موسیقی دانان از طریق فضای مجازی برای مردم آثار مختلفی ایجاد کرده و این روند که بنده نام کنسرت بالکنی را بر آن می نهم، در کشورهای مختلف از جمله ایتالیا و اسپانیا شکل گرفت.

ارجمند همچنین در خصوص زیر ساخت های مورد نیاز برای گسترش این نوع از موسیقی گفت: موسیقی هیچگاه قدرت بالایی برای مانایی نداشته و لذا در بستر حمایت ها شکل گرفته اما موسیقی مردمی و خیابانی وجود داشته که همچون موسیقی محلی صرفا برای مردم و بدون دریافت وجه اجرا می شود.

وی افزود: هرگاه هنر شکلی مردمی به خود گرفته، دریچه های روشنی پیش روی آن باز شده است.

ارجمند همچنین به تجربه خود در حوزه هنری اشاره کرد و گفت: بنده در ارشاد و حوزه هنری تجربه های مشترکی از گفتمان و رفت و آمد فرهنگی را کسب کردم و معتقدم کرونا باعث شد برای اولین بار مرزهای جغرافیایی و سیاسی در دنیا برداشته شود و همه مردم از دریچه های واحد به هنر نگریستند.

وی افزود:دولت باید زیر ساخت ها را آماده کند و از آن پس بخش خصوصی با مخاطب شناسی سرمایه اجتماعی خود را پیش رو خواهد گذاشت.

ارجمند گفت: ارشاد و صداوسیما باید همیت خوبی داشته و از کارشناسان واقعی استفاده کنند و باید یکبار برای همیشه نشان دهیم که تصمیم گیری بایستی بر اساس ظرفیت ها جهانی هنر اتخاذ شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: فضای مجازی موسیقی اسپانیا ایتالیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۳۸۸۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسالت معلمی دفاع از حق است

ایسنا/لرستان رئیس دانشگاه لرستان گفت:‌ وقتی می‌بینیم در دانشگاه‌های آمریکا، اروپا و سایر نقاط جهان خیزش حمایت از مردم مظلوم فلسطین به راه افتاده است خود گویای این موضوع است که در قلب نظام استکبار، فطرت‌های پاکی وجود دارند که مدافع حق هستند؛ رسالت معلمی دفاع از حق است.

علی نظری در آیین بزرگداشت روز معلم و استاد که شامگاه چهارشنبه،‌۱۲ اردیبهشت‌ماه در سالن شهید سلیمانی دانشگاه لرستان برگزار شد، بیان کرد: معلم، یعنی بعثت، حرکت برای امید و پیشرفت و مبارزه با تاریکی‌ها و جهل. معلم باعث ایجاد رستاخیز برای امید و پیشرفت در جامعه می‌شود.

وی اظهار کرد: رسالت معلمی یک رسالت انبیایی است همانگونه که متفکر بزرگ علامه شهید مطهری هم این رسالت را ایفا کرد.

نظری ادامه داد:‌ نقش و اهمیت جایگاه معلم تا بدانجاست که معلم روشنایی در جامعه ایجاد می‌کند با تاریکی‌ها مبارزه می‌کند و خفتگان را بیدار می‌کند.

وی با بیان اینکه معلم باعث ایجاد رستاخیز برای امید و پیشرفت در جامعه می‌شود،تأکید کرد:‌ گاهی یک پیام خودش یک معلم است؛ پیام انقلاب اسلامی ایران همچون پیام معلم است که به به گوش جهانیان رسید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وظیفه شیعیان در دوران غیبت زمینه‌سازی و آماده کردن شرایط برای ظهور امام زمان(عج) است
  • اجراهای متنوع گروه‌های موسیقی محیطی در خانه هنرمندان ایران
  • تصاویر جدید جاستین بیبر که طرفدارانش را نگران کرد + عکس
  • یادمان دهمین سالروز کوچ قلندر موسیقی ایران در گرگان برگزار شد
  • رسالت معلمی دفاع از حق است
  • سالن کنسرت در ملایر ساخته می شود
  • گولسیانی: پزشک سپاهان بیشتر از بازیکنان می دوید!
  • گولسیانی: پزشک سپاهان بیشتر از بازیکنان این تیم می‌دوید!
  • سامان احتشامی در تهران کنسرت برگزار می‌کند
  • خواننده تیتراژ «رستگاری» کنسرت می‌دهد/ انتشار چند تک آهنگ عاشقانه